Provinciale groepsaankopen breiden uit

Dankzij de provinciale groepsaankopen plaatsten al zo’n 500 gezinnen zonnepanelen of dakisolatie. En dat voor een scherpe, maar correcte prijs. In 2018 breiden we deze groepsaankopen verder uit.

Vanaf 16 april 2018 kan je als inwoner van Vlaams-Brabant intekenen op een groepsaankoop voor (spouw)muurisolatie of isolerende ramen. Grijp dus de kans om je woning nog beter te isoleren en je wooncomfort te laten stijgen. Naast de nieuwe groepsaankopen kan je nog steeds inschrijven voor dakisolatie of zonnepanelen.

Wat maakt de provinciale groepsaankopen zo uniek?

Samen met vier lokale partners, IGO, Pajopower, 3Wplus en De Kringwinkel Hageland, selecteerde de provincie enkele aannemers. Ze kregen hierbij steun van het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen. Op die manier zetten we een kwalitatieve uitvoering en correcte prijs voorop. Door te werken met lokale aannemers en installateurs steunen we ook de lokale economie.

Kiezen voor de provinciale groepsaankopen is dus drie keer winnen. Niet alleen stoot je minder CO2 uit en bespaar je op je energiefactuur, je helpt ook onze lokale economie bloeien.

Ik ben overtuigd

Ben je overtuigd van onze groepsaankopen? Schrijf je dan snel in en maak vrijblijvend een afspraak met onze aannemers.

Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie? Kom dan naar een infoavond in jouw gemeente. Je krijgt er meer info over de aanpak, mogelijke premies en leningen en kan er kennismaken met de aannemer en installateurs.

In Bierbeek vindt een infoavond over zonnepanelen plaats op dinsdag 15 mei om 20 u in de raadzaal van het gemeentehuis.

Meer info en intekenen: www.vlaamsbrabant.be/groepsaankopen

Daar vind je ook de infosessies in andere gemeenten (ook over isolatie).