Campagne Energieke Daken: infoavond op 6 juni in de borre

De provincie start in samenwerking met PAJOPOWER, 3WPLUS, IGO, KRINGWINKEL HAGELAND en de gemeenten de provinciale campagne ‘Energieke daken’.Via infosessies en een groepsaankoopactie van dak- en zoldervloerisolatie en fotovoltaïsche zonnepanelen wil de provincie i.s.m. de partners de plaatsing van fotovoltaïsche zonnepanelen en het isoleren van daken en zoldervloeren stimuleren.

IGO en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden voor de Leuvense regio een aantal lokale aannemers en installateurs voor de uitvoering van de werken.  Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan daarbij centraal.  

Interesse?Kom naar de gratis infoavond op dinsdag 06/06/17 om 19u30 in cc de borre, Polyzaal, Speelpleinstraat 10, 3360 Bierbeek. 
Je krijgt er info over de campagne, de aanpak en mogelijke premies en leningen. De geselecteerde aannemers en installateurs zijn aanwezig en stellen hun aanbod voor. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies van het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen.

Meer info: www.groepsaankopenvlaamsbrabant.be of  Sam De Raeymaeker IGO - tel: 016 35 29 71 -  Sam.DeRaeymaeker@igo.be